Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Нацполіції відзначили працівників підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування
Опубліковано 11 грудня 2023 року о 16:38

Начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України Сергій Кобець вручив відомчі нагороди та звання поліцейським з різних регіонів держави за самовіддану службу під час повномасштабного вторгнення росії. 

Війна внесла свої корективи в порядок організації діяльності та суттєво розширило функції підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування (ОАЗОР). 

Сергій Кобець наголосив на важливості роботи служби «102», яка є одним з напрямків діяльності підрозділу: «Вже в перші дні війни було організовано переадресацію, прийом та реєстрацію повідомлень, які надходили з тимчасово окупованих регіонів, до безпечних західних областей. Таким чином забезпечили функціонування базової ланки в документуванні, у тому числі воєнних злочинів». 

Пліч-о-пліч зі службою «102» функціонують підрозділи чергової та диспетчерської служби, які як і в перші дні наступу, так і до цього часу виконують завдання з приймання повідомлень про найбільш резонансні події та забезпечують вчасне реагування на зміну оперативної обстановки. 

Керівник Департаменту кадрового забезпечення наголосив, що працівникам цих служб часто доводиться працювати в нелегких умовах - під обстрілами, в укриттях чи бомбосховищах і сьогодні.

Сергій Кобець зазначив, що з початку повномасштабного вторгнення росії серед працівників підрозділів ОАЗОР є загиблі, 51 поліцейський отримав поранення.

Присутні на заході вшанували пам’ять загиблих колег хвилиною мовчання.

Керівник Департаменту підкреслив важливість роботи ситуаційних центрів та аналітичних підрозділів, які забезпечують оперативне збирання, опрацювання інформації, її аналіз, планування, контролюють роботу всієї системи поліції, беруть участь у створенні ефективних механізмів запобігання кримінальним правопорушенням.

Сергій Кобець відзначив мужність та самовіддану службу поліцейських підрозділів ОАЗОР, які у складі зведених загонів несуть службу безпосередньо в районах ведення бойових дій та на територіях, що межують з ними, а також на деокупованих територіях України. 

Він висловив подяку усім працівникам зазначених підрозділів за сумлінне виконання професійних обов’язків та побажав успішного виконання службових завдань на шляху до Перемоги.


Департамент комунікації

Національної поліції України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux