Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У ДонДУВС відкрили єдиний в Україні тренінговий центр із виховання доброчесності під патронатом МВС
Опубліковано 13 жовтня 2023 року о 16:15

12 жовтня на базі Донецького державного університету внутрішніх справ запрацював Тренінговий центр «Виховання доброчесності» під патронатом Міністерства внутрішніх справ України та міжнародних партнерів.

Його мета – сприяння розвитку та пропаганді доброчесного світогляду серед працівників системи МВС, підвищення розуміння доброчесних принципів та стандартів поведінки, яких повинні дотримуватися наші співробітники.

«Відповідальна місія з пілотування проєкту Тренінгового центру з сертифікованою програмою навчання була покладена на ДонДУВС Антикорупційною програмою МВС України на 2023-2025 роки. Впевнений, що центр стане хабом та «серцем» розбудови доброчесності та етики в системі МВС та Кропивницькій громаді», - сказав ректор ДонДУВС Сергій Вітвіцький. 

Із знаковою подією колектив університету привітала Державна секретарка МВС України Інна Ящук: «Дуже приємно, що ЗВО, який пережив кілька передислокацій, демонструє кращі зразки наукового та професійного розвитку, та виступив з ініціативою створення такого центру. Я бажаю, щоб його діяльність не замикалася в межах університету, а сам центр став якісним майданчиком антикорупційної діяльності в Україні». 

Першу лекцію для слухачів центру на тему «Виховання доброчесності в сучасних умовах» провів начальник Управління запобігання корупції МВС Анатолій Фодчук. Звертаючись до присутніх він висловив сподівання, що цей осередок стане опорною навчально-методичною і науковою базою у системі МВС із питань впровадження серед працівників системи принципів доброчесності. 

Ректор Сергій Вітвіцький вручив Анатолію Фодчуку Свідоцтво почесного лектора Тренінгового центру «Виховання доброчесності».

На важливості події також наголосив Директор Департаменту освіти, науки та спорту МВС Олександр Тарасенко: «Відкриття Тренінгового центру «Виховання доброчесності» є значущим не лише для ДонДУВС та Кіровоградщини, а й усієї системи Міністерства внутрішніх справ та України загалом. Ми розуміємо, наскільки сьогодні важлива протидія корупції. Департамент освіти, науки та спорту МВС підтримує ДонДУВС в усіх його починаннях та бажає не зупинятися на досягнутому і продовжувати працювати задля розвитку і перемоги країни».

ДонДУВС дякує Міністерству внутрішніх справ України та міжнародним партнерам за підтримку ЗВО та вагомий внесок у розбудову принципів доброчесної поведінки українського суспільства.

У відкритті взяли участь: Директор Департаменту освіти, науки та спорту МВС Олександр Тарасенко; начальник Управління запобігання корупції МВС Анатолій Фодчук; начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович; голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд; заступник начальника управління організації наукової діяльності та інновацій – начальник організаційно-наукового відділу Департаменту освіти, науки та спорту МВС Максим Романов; начальник регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС в Кіровоградській області Сергій Пижов; директорка Департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА Ельза Лещенко; співголова МФО «Рівні можливості» Анна Зарічна; представники науково-викладацького складу університету.

ДОНС МВС


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux