Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Терміновий виклик поліції» - допомога у скрутній ситуації
Опубліковано 15 червня 2021 року о 14:35

На сьогодні у багатьох школах, дитячих садочках, банківських установах, цілодобових аптеках, магазинах, АЗС та інших об’єктах у населених пунктах Кіровоградської області розміщенні спеціальні інформаційні наліпки з написом «Терміновий виклик поліції». Вони сповіщають про те, що у цьому приміщенні знаходиться кнопка для екстреного виклику наряду реагування поліції охорони.
Така «тривожна кнопка» є доступною для кожного громадянина. Нею може скористатися не тільки власник об'єкта, що знаходиться під охороною, але й перехожий, який став свідком чи потерпілим внаслідок вчинення правопорушення. Система оповіщення працює наступним чином: сигнал миттєво надходить до оператора пульту централізованого спостереження, який спрямовує найближчий наряд реагування поліції охорони на місце події.
Наразі, на території Кіровоградської області встановлено 683 систем термінового виклику поліції у громадських місцях, із яких: 292 – на об’єктах торгівлі, 38 – у розважальних закладах, 175 – у підприємствах та установах, 33 – на автозаправних станціях, ювелірних магазинах та ломбардах – 32, об’єктах банківської системи – 26 та 87 – на інших об’єктах.
Також, вже декілька років, тролейбуси в Кропивницькому обладнані «кнопками термінового виклику поліції», які призначені для інформування про скоєння правопорушення. Така кнопка розташована біля водія транспортного засобу. Після натискання сигнал, разом із координатами GPS, надходить до диспетчера, який направляє на місце найближчий екіпаж поліції охорони.
У тих населених пунктах, де наряди поліції охорони відсутні, завдяки новій системі оперативного реагування, належній взаємодії між черговими пульту централізованого спостереження та службою «102» ГУНП, на місце події буде негайно направлений наряд територіального підрозділу поліції області.
Правоохоронці радять громадянам під час прогулянок чи подорожей звернути увагу на установи і будинки, де є наліпка «Терміновий виклик поліції», адже  у разі необхідності нею варто скористатися і викликати на допомогу наряд поліції.
Детальніше дізнатися про всі послуги поліції охорони можна на сайті https://securitypolice.com.ua, або за номером телефону – 9899 (безкоштовно з мобільних).

Управління поліції охорони
в Кіровоградській області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux