Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Представники поліції, юстиції, органів місцевої влади та самоврядування обговорили спільні заходи з протидії рейдерству
Опубліковано 19 липня 2019 року о 14:17

Нарада відбулася в обласній державній адміністрації з ініціативи керівництва поліції області.


Участь у заході зокрема взяли виконуюча обов’язки голови ОДА Світлана Лобанова, керівник поліції області Роман Козьяков, його заступник Валентин Кожухівський, начальник управління превентивної діяльності ГУНП Олександр Сагаль, начальник відділу Головного територіального управління юстиції   Віталій Секмедін, керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, державні реєстратори райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування.
Звертаючись до присутніх, очільник обласного главку поліції наголосив на готовності відомства поглиблювати співпрацю, спрямовану на попередження злочинних проявів стосовно суб’єктів господарювання.
«Цьому питанню ми приділяємо значну увагу, особливо у період збору урожаю. На території області наприкінці червня поліцейські розпочали проведення комплексу профілактичних заходів щодо недопущення протиправних проявів, незаконних заволодінь зерновими культурами, силових захоплень суб’єктів господарювання та належного їм майна. Важливу роль у цьому напрямку роботи відіграє підтримка з боку громадськості, а також посилення взаємодії з власниками підприємств, органами місцевої влади і самоврядування», - зазначив Роман Козьяков.


Начальник слідчого управління поліції області Валентин Кожухівський поінформував учасників наради про роботу щодо розслідування кримінальних проваджень за фактами спроб рейдерського захоплення, що мали місце на території області зокрема у минулому році, та передачу матеріалів до суду для прийняття рішень.


Зі свого боку, начальник управління превентивної діяльності Олександр Сагаль більш детально зупинився на питаннях діяльності дільничних офіцерів поліції на територіях обслуговування у напрямку вжиття превентивних заходів, співпраці з громадою, роботи груп реагування патрульної поліції, а також поліції охорони у разі отримання звернень про можливі протиправні прояви.


Також було обговорено питання роботи держреєстраторів та недопущення вчинення ними неправомірних дій, які сприятимуть незаконному захопленню сільськогосподарських підприємств.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux