Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Кіровоградщини підбили підсумки роботи за 8 місяців
Опубліковано 06 вересня 2018 року о 18:34

У Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулося засідання розширеної оперативної наради під головуванням очільника відомства Романа Козьякова. Участь у ньому взяли заступники начальника ГУНП, керівники галузевих служб і територіальних підрозділів.

Під час засідання присутні розглянули результати роботи поліції області за напрямками реєстрації та реагування на заяви і повідомлення громадян, попередження та розкриття злочинів, забезпечення охорони публічного порядку.

Так, упродовж 8 місяців до підрозділів поліції надійшло понад 127 тисяч заяв і повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, з яких понад 21 тисяча мають ознаки кримінальних правопорушень та внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Із початку року працівниками слідчих підрозділів закінчено розслідування понад 14,7 тисяч кримінальних проваджень, у тому числі за 2 389 матеріалами направлено до суду. За вказаними кримінальними провадженнями до кримінальної відповідальності притягнуто більше 2340 осіб, із яких стосовно 559 обрано запобіжні заходи.

На території області поліцейськими з початку року розкрито – 38 вбивств, 44 факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі зі смертю, 110 грабежів, 32 розбійні напади, 94 шахрайств, 2704 крадіжки та 62 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

Із незаконного обігу вилучено близько 4 тисяч набоїв, 50 гранат, більше 20 пістолетів і револьверів, 4 карабіни і гвинтівки та 11 обрізів.

Наприкінці наради присутні розглянули питання дотримання особовим складом органів і підрозділів поліції області дисципліни та законності.

За підсумками засідання розширеної оперативної наради, керівники окремих територіальних підрозділів отримали доручення від очільника обласного главку Романа Козьякова вжити невідкладних заходів щодо посилення роботи за напрямками оперативно-службової діяльності, які потребують доопрацювання.

Також цього дня було проведено стройовий огляд особового складу. Після наради поліцейські повернулися за місцем дислокації підрозділів для виконання службових завдань. 

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux