Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські та представники Консультативної місії ЄС обговорили продовження співпраці з проведення навчань і реалізації проєктів
Опубліковано 17 липня 2024 року о 12:09

У рамках візиту іноземної делегації відбулася робоча зустріч у Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області.

Участь у заході взяли представники КМЄС - радниця/тренер з питань взаємодії поліції та громади Георгіна Магнуссен, радниця/тренер з питань кримінальних розслідувань Дезері Хуфнагел, радник з питань реформування прокуратури Андрій Марков, старший радник з питань поліцейської діяльності Арсенійс Міхейевс та офіцер з координації/перекладач Ірина Бойко.

Поліцію області представляли начальник відомства Роман Козьяков, його заступник Сергій Котига, керівники та співробітники підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування, кадрового забезпечення, професійного навчання, психологічного забезпечення, управління головної інспекції, кінологічного центру, стройових підрозділів, відомчої ветеранської організації та медичної установи.

Присутні обговорили напрямки подальшої співпраці, зокрема проведення європейськими партнерами тренінгів для поліцейських за різними напрямками діяльності та продовження реалізації поточних безпекових проєктів.

Під час заходу представники Консультативної місії ЄС більш детально ознайомились із роботою відділу психологічного забезпечення. В умовах воєнного стану питанням ментального здоров’я працівників підрозділів системи МВС приділяється посилена увага, як правоохоронців, які залучаються до виконання бойових завдань, так і тих, що несуть службу на місцях.

«Фахівці підрозділу психологічного забезпечення працюють із поліцейськими та курсантами, спільно з громадськістю беруть участь у заходах для військовослужбовців, ветеранів і ветеранок та їх родин. Продовжується міжвідомча взаємодія з колегами для обміну досвідом. І звісно ми вдячні міжнародним партнерам за можливість навчання для поліцейських, опанування ними кращих іноземних практик та підвищення професійного рівня», - зазначив керівник поліції області Роман Козьяков.


 

Сектор комунікації

поліції Кіровоградської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux