Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Нацполіція влаштувала відпочинок і свято для дітей поліцейських, які загинули, отримали важкі поранення або перебувають в полоні
Опубліковано 03 червня 2023 року о 13:50

Два дні понад 60 дітлахів разом із мамами провели у столиці. У програмі заходу – перегляд мультфільму у кінотеатрі, відвідування зоопарку, а також екскурсія Національною академією внутрішніх справ, знайомство з роботою правоохоронців у «Поліцейському містечку» з різними локаціями, розваги, смаколики, святковий концерт і, головне, феєрверк посмішок та позитивних емоцій.

Національна поліція України разом із НАВС, попри повітряні тривоги і ворожі обстріли, безпечно та відповідально організували це свято для дітей загиблих поліцейських, а також тих правоохоронців, хто зараз перебуває у полоні, зник безвісти чи важкопоранений.

Очільник Національної поліції України генерал поліції третього рангу Іван Вигівський поспілкувався та обговорив проблемні питання із дружинами поліцейських. І, безумовно, головний поліцейський країни привітав малечу та підкреслив, що з 24 лютого 2022 року кожен день для всіх поліцейських та просто дорослих – це день захисту дітей:

«Ми щоденно захищаємо наших дітей. Ми робимо все для нашої перемоги, щоб наша нація жила, щоб у наших дітей було щасливе майбутнє. Ми – єдина поліцейська родина, завжди готові допомагати і підтримувати вас. Ми незламні, ми сильні, ми єдині. І ми переможемо!».

Аби діти відволіклися від війни і насолодилися святом, організатори підготували цікаву і насичену програму. Спочатку діти побували в кінотеатрі, а потім відвідали зоопарк, екскурсію навчальним закладом і побували на святкових локаціях на території академії.

Тут вони познайомилися з роботою різних поліцейських служб: криміналістів, патрульних поліцейських, кінологів, кінного патруля, ювенальної поліції, а також вчилися надавати першу медичну допомогу. А ще для них працювали майстри аквагриму та аніматори, які розважали і залучали до цікавих ігор та змагань. Завершився захід святковим концертом.

Жодна дитина протягом цих двох днів не залишилася без уваги поліцейських чи курсантів академії. Усі наші маленькі гості посміхалися і веселилися, знайомилися і спілкувалися, ділилися емоціями і своїми мріями. Усі вони – різні, але мрія – одна: закінчення війни і Перемога України.

Управління комунікації

Національної поліції України 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux