Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Кіровоградщині в четвертому територіальному підрозділі поліції розпочала роботу система «Custody Records»
Опубліковано 23 лютого 2024 року о 16:03

Презентація проєкту, спрямованого на впровадження європейських стандартів у діяльності поліції, відбулася в Олександрійському районному відділі. 


Участь у заході взяли заступник начальника Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Володимир Захаренко і працівник ДГІДПЛ Микола Сульжук, представники Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на Кіровоградщині Віктор Жученя та Ольга Григоренко, очільник обласного главку поліції Роман Козьяков, начальник управління головної інспекції Ірина Шеремет, керівники місцевих правоохоронних відомств та органів самоврядування.

Присутні ознайомилися з проєктом Національної поліції України у сфері дотримання прав і свобод людини - «Custody Records», що реалізується у відділах поліції та ізоляторах тимчасового тримання.

Омбудсмани парламентського контролю позитивно оцінили співпрацю з правоохоронцями регіону у цьому напрямку, та зауважили, що така взаємодія сприяє попередженню порушень та оперативному реагуванню на будь-які події у разі необхідності.

«Система «Custody Records» - це механізм електронної фіксації всіх дій, що дозволяє забезпечити захист прав затриманих осіб, які перебувають у підрозділі, так і поліцейських від необґрунтованих звинувачень. Ми продовжуємо реалізацію проєкту для наближення діяльності поліції до кращих європейських стандартів», - зазначив заступник керівника начальника Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Володимир Захаренко.

Також в Олександрійському районному відділі поліції відтепер функціонує оновлений поліцейський сервіс - фронт-офіс. Його робота спрямована на прискорення комунікації з громадянами, отримання швидкої та якісної допомоги з питань, які їх цікавлять.

«Ми вдячні керівництву Національної поліції та МВС України за підтримку у реалізації проєктів, які сприяють вдосконаленню системи дотримання прав людини та покращанню рівня надання громадянам поліцейських послуг», - зазначив керівник поліції області Роман Козьяков.

Сектор комунікації

поліції Кіровоградської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux