Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Кандидат до штурмової бригади «Лють»: «Ми боремося за своє, а значить - переможемо»
Опубліковано 02 березня 2023 року о 11:05

У цьому переконаний доброволець із Кіровоградщини – у минулому - поліцейський-спецпризначенець та у цивільному житті керівник з економічної безпеки на підприємстві.

«Коли дізнався про формування нового спецпідрозділу, вирішив повернутися до лав поліції. Маю досвід служби в правоохоронних органах, участі в АТО на сході держави, абсолютно вмотивований захищати країну та протистояти ворогу. Зараз моя мета – пройти спеціальну підготовку і в команді однодумців продовжити боротьбу з окупантом до нашої перемоги», – розповідає 33-річний Валентин із міста Світловодськ.


За його плечима – понад 10 років служби в органах внутрішніх справ Полтавської області, починаючи від внутрішніх військ, роботи дільничним і завершуючи батальйоном патрульної служби поліції особливого призначення.


Із перших днів проведення антитерористичної операції у 2014 році і до 2019 у складі зведеного загону Валентин виконував завдання на сході країни. Загалом до восьми місяців упродовж року тривали відрядження у рамках ротації.


За цей період служби нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», заохочений правами Міністра внутрішніх справ та достроково отримав спеціальне звання.


«Так склалися життєві обставини, що у 2019 році я звільнився з поліції. Після цього моя діяльність була пов’язана з питаннями безпеки на підприємствах. А у вільний від роботи час з’явилося нове захоплення – квадрокоптери. Хоча вчився управляти дронами самостійно, та вже маю непогані навички. У штурмовій бригаді сподіваюся посилити свої знання та вміння і у подальшому стати оператором безпілотного літального апарату, щоб працювати у напрямку аеророзвідки», - ділиться планами Валентин.


На запитання, чи підтримує родина його прагнення долучитися до «Гвардії наступу», відповідає: «Мої рідні, звісно, хвилюються. Але вони знають, що я абсолютно усвідомлено роблю цей вибір, в першу чергу, щоб захистити сім’ю та країну загалом, відстояти нашу свободу і право жити вільно. А це можливо тільки після остаточної відсічі агресії рф та повної поразки ворога. Доведеться докласти зусиль, щоб повернути своє. І я готовий перетворити власну лють на зброю».

 

Сектор комунікації

поліції Кіровоградської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux