Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Формування безпечного середовища – один із пріоритетних напрямків діяльності підрозділів превенції
Опубліковано 23 лютого 2023 року о 18:11

На цьому наголосив керівник поліції області Роман Козьяков під час наради з підбиття підсумків роботи секторів реагування патрульної поліції, дільничних офіцерів та ювенальних поліцейських у 2022 році та за січень поточного року.

Участь у нараді також взяли заступник начальника обласного главку відомства Олександр Сагаль, представники керівного складу управління превентивної діяльності ГУНП і територіальних підрозділів превенції.

Присутні розглянули результати роботи превентивного блоку у минулому році. Загалом співробітниками секторів реагування патрульної поліції, дільничними та ювенальними поліцейськими було виявлено та припинено більше 72 тисяч адміністративних правопорушень.

«Проведення профілактичної роботи, а також постійна співпраця з громадянами сприяє формуванню безпечного середовища, підтриманню правопорядку на територіях, запобіганню протиправним проявам. Ці аспекти були і залишаються важливими складовими вашої щоденної діяльності», - зазначив Роман Козьяков.

Протягом січня дільничними розглянуто майже дві тисячі звернень громадян, викрито понад 1900 адмінправопорушень. Співробітниками секторів реагування патрульної поліції опрацьовано більше 4100 повідомлень, що надійшли на лінію «102», викрито та задокументовано 5,5 тисяч адміністративних правопорушень.

Інспекторами ювенальної превенції спільно з представниками служби у справах дітей проведено більше 120 рейдів, спрямованих на попередження вчинення правопорушень стосовно неповнолітніх, виявлення дітей, що проживають в несприятливих умовах, захисту їх прав та інтересів.

Із початку року до територіальних підрозділів поліції надійшло 49 повідомлень про розшук 62 неповнолітніх. Упродовж доби місцезнаходження 100% дітей було встановлено, що відповідно зменшує ризик учинення стосовно них протиправних дій.

Також ювенальні поліцейські спільно з дільничними, поліцейськими офіцерами громади, вихователями безпеки проводять інформаційно-просвітницькі заходи, зокрема у навчальних закладах.

Робота за цими напрямками продовжується.

За матеріалами

управління превентивної діяльності

поліції Кіровоградської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux