Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Денис Монастирський провів зустріч із Державним міністром у справах Європи та міжнародних відносин Федеральної землі Баварія Мелані Гумль
Опубліковано 08 жовтня 2021 року о 10:21

Вчора, 7 жовтня, міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський провів зустріч із Державним міністром у справах Європи та міжнародних відносин Вільної держави Баварія Мелані Гумль. Сторони обговорили перспективи розвитку українсько-баварського співробітництва в сферах діяльності Міністерства внутрішніх справ. 

«Початок міжвідомчої двосторонньої співпраці між Міністерством внутрішніх справ України та Державним міністерством внутрішніх справ Баварії закладено ще у квітні 1992 року шляхом підписання Спільної заяви про співробітництво. У процесі подальшого просування реформ МВС України активно залучає підтримку міжнародних партнерів, переймаючи їхній корисний досвід і практику роботи», - зазначив очільник МВС. 

Під час зустрічі сторони обговорили співробітництво МВС України з Державним МВС Вільної держави Баварія у рамках Постійної українсько-баварської робочої комісії. Міністр повідомив пані Гумль, що наразі МВС України спільно з Державним МВС Баварії завершили проєкт Спільної заяви про наміри щодо інтенсифікації співробітництва між МВС України та Державним МВС Баварії.

«Впевнений, що підписання Спільної заяви надасть додаткового імпульсу розвитку українсько-баварської співпраці у секторі цивільної безпеки», - сказав міністр. 

Також обговорили поточний стан реалізації заходів, передбачених робочою програмою заходів Постійної українсько-баварської комісії, до роботи якої, крім МВС України, залучені також Національна поліція України, Держприкордонслужба України та Державна служба України з надзвичайних ситуацій. 

Денис Монастирський наголосив на зацікавленості в розвитку співробітництва з баварськими колегами з питань обміну досвідом між експертно-криміналістичними підрозділами, поліцейського співробітництва та розвитку пожежного добровільного руху.

За словами Державного міністра пані Мелані Гумль, Баварська Державна канцелярія позитивно налаштована на продовження співпраці з МВС, маючі на меті розвиток двостороннього співробітництва. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux