Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Біля футбольної фан-зони запрацював мобільний інформаційний центр МВС
Опубліковано 24 травня 2018 року о 13:05

Відсьогодні і до завершення УЄФА на Хрещатику, біля центральної фан-зони, розпочав роботу мобільний інформаційний центр МВС.

Кияни, гості столиці, футбольні фанати зможуть отримати необхідну інформацію та допомогу від працівників системи органів внутрішніх справ.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий сказав, що мобільний центр запрацював для гостей України і допоможе швидко познайомитись з нашою країною та відчувати себе безпечно, як вдома.

«В мобільному інформаційному центрі МВС біля фан-зони будуть працювати всі служби міністерства: Нацполіція, ДСНС та НГУ. Вони надаватимуть необхідну інформацію для гостей столиці. Та допоможуть вирішити будь-які проблеми, починаючи з того, як пройти до потрібної локації і закінчуючи наданням більш суттєвої допомоги», - сказав Сергій Яровий.

Голова Національної поліції Сергій Князєв наголосив, що мобільний центр – це можливість для працівників поліції не лише виконати свій прямий обов’язок – забезпечити безпеку, але й долучитися до свята спорту.

«Ми підготували продукцію, щоб іноземні гості легко зорієнтувалися в столиці. Крім того, курсанти академії МВС тимчасово будуть гідами і провідниками для фанатів», - сказав Сергій Князєв.

Він наголосив, що в Києві несуть службу посилені патрулі, які складаються з Нацполіції та Нацгвардії.

«Патрулі обладнані найсучаснішими засобами, такими як у наших закордонних колег», - сказав Сергій Князєв.

Перший заступник міністра внутрішніх справ зазначив, що для забезпечення публічного порядку в надзвичайний режим роботи переводиться близько 12 тисяч правоохоронців. З них – 6 тисяч поліцейських, майже 4 тисячі нацгвардійців, тисяча прикордонників та інші підрозділи.

Голова ДСНС Микола Чечоткін сказав, що безпосередньо у Києві до забезпечення заходів пожежної безпеки буде залучено 190 осіб, які розподілені по чотирьох основним напрямкам: аварійно-рятувальний, пожежно-рятувальний, піротехнічний, радіаційно-хімічного захисту.

«Крім того, в аеропорту Жуляни чергуватиме два авіаційних засоби – літак і вертоліт на випадок допомоги потерпілим. На всіх локаціях працюватимуть пожежні патрулі», - сказав він.

Департамент комунікації МВС України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux