Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Кіровоградщині відбулося урочисте відкриття оновленого залу обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо»
Опубліковано 07 вересня 2021 року о 15:52

Один з кращих бійцівських залів в області, обладнаний усім необхідним для вдосконалення спортивної майстерності, відтепер стане постійним місцем тренувань поліцейських, рятувальників, співробітників інших силових відомств та нацгвардійців. В ньому тренуватимуться майбутні чемпіони та працівники силових відомств – діти зі спортивних секцій з таких видів боротьби як таеквондо ІТФ, грепплінг, панкратіон та дзюдо.


Саме тому заходи з урочистого відкриття оновленого спортивного майданчика було присвячено наймолодшим спортсменам. Серед запрошених почесних гостей перший заступник голови ГО ФСТ «Динамо» України Віктор Корж, заступник голови Кіровоградської обласної адміністрації Андрій Лісота та представники громадськості. Учасники заходу побажали спортсменам подальших успіхів та пообіцяли і надалі їх підтримувати.


«Для нас важливо, де проводять дозвілля наші діти. Без сумніву, краще якщо це буде спортивний зал, а не вулиця. Заняття спортом позитивно впливає на їх культуру, фізичний розвиток і здоров’я, загартовує характер. Ми змалечку тренуємо майбутніх правоохоронців, які згодом прийдуть на службу, щоб боронити свій народ і державу. Крім того, спортивна школа «Динамо» готує спортсменів найвищого рівня, які прославляють Україну не лише на всеукраїнських змаганнях, а й далеко за її межами. Тож і надалі докладатимемо максимум на зусиль, щоб наші діти мали для цього усі необхідні умови»,  - зазначив Роман Козьяков.

Перший заступник голови ГО ФСТ «Динамо» України Віктор Корж подякував усім, хто долучився до оновлення спортивного залу, зокрема меценатам, які надали спонсорську допомогу, та керівництву обласної організації за ініціативу.
«Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» має великі традиції, досягнення та розвинену інфраструктуру – осередки в усіх обласних центрах. Ми спільними зусиллями дбаємо про здоров’я дітей, залучення їх до фізичної культури і спорту. Також наше завдання – організація фізичної та бойової підготовки не лише поліцейських, а й представників інших правоохоронних органів. Сучасний, оснащений зал дозволить їм займатися спортом, оволодівати технікою рукопашного бою, боротьби самбо. І також ми посилимо роботу з дітьми, які перебувають на обліку в поліції. Це непроста ланка і ми будемо її розвивати.
Щиро вдячний усім, хто брав участь у покращанні спортивного комплексу ФСТ «Динамо» у Кропивницькому, який слугуватиме місцевим мешканцям та правоохоронцям», - зазначив Віктор Корж.


Розклад роботи оновленого спортивного залу громадської організації «Кіровоградське обласне об’єднання фізкультурно-спортивне товариство  «Динамо» України», розписаний до хвилини розповідає заступник голови Олександр Гусак. З самого ранку і до 15-ї години тут проводять тренування діючі поліцейські, рятувальники та військові. З 15-ї години в спортивних секціях тренуються діти віком від 4 років, школярі, студенти, майбутні курсанти відомчих вишів, усі, хто має бажання приділяти час своєму фізичному розвитку та досягати високих показників у спорті.


Юні динамівці, що були присутніми на урочистостях, розповіли, що з нетерпінням чекають на перші тренування в оновленому залі. 


Викладають у спортивних секціях досвідчені тренери – Олександр Гусак, Руслан Аксєнтьєв, Ігор Зюнзя та Сергій Нічмоня. Вони вже підготували більше сотні юних спортсменів, які беруть участь і перемагають в обласних та всеукраїнських змаганнях, продовжуючи історію перемог однієї з кращих спортивних шкіл держави  ФСТ «Динамо» України.   

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux