Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В’ячеслав Аброськін: «На теперішній час поліція перевіряє причетність двох осіб до скоєння злочину стосовно неповнолітньої»
Опубліковано 15 вересня 2018 року о 12:01

Про це перший заступник Голови Національної поліції повідомив сьогодні, 15 вересня, під час наради щодо результатів роботи поліції Кіровоградщини з пошуку зниклої Діани Хріненко. Нарада відбулася в селі Суботці Зна’мянського району.

Під час сьогоднішньої наради працівники поліції Кіровоградщини доповіли першому заступнику Голови Нацполіції результати вжитих заходів, спрямованих на встановлення місцезнаходження неповнолітньої.

Зокрема, з моменту зникнення неповнолітньої на території села Суботці працює оперативний штаб поліції. Його роботу координує управління карного розшуку обласного главку і керівництво поліції області.

Під час наради начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький доповів про виконання доручення керівника кримінальної поліції про проведення ретельного подвірного обходу, відпрацювання раніше судимих громадян, осіб без постійного місця проживання.

Під час подвірного обходу  перевірено 1142 домоволодіння, обстежено 920 жилих приміщень, 178 господарських будівель, підвалів, обстежено водойми із залученням водолазів. Загалом працівниками поліції опитано 2950 громадян.

Правоохоронці встановили і відпрацювали 178 осіб із числа тих, хто перебував у кафе того вечора, коли сталася пригода. Четверо з цього числа – раніше судимі. 

Щоденно до відпрацювання у середньому залучалося більше 60 поліцейських, а також військовослужбовців Нацгвардії та рятувальників.

Про відпрацювання території за межами населеного пункту, проведене за дорученням керівника кримінальної поліції, доповів заступник начальника Знам’янського відділу поліції Сергій Котига. Він зазначив, що до пошукових заходів було задіяно 1075 поліцейських, а також рятувальників та військовослужбовців Нацгвардії України.

За межами населеного пункту перевірено транспортні сполучення, лісосмуги, території, прилеглі до залізничних сполучень, територію кар’єру, а наявні у ньому водойми також обстежено із залученням водолазів. Крім того, обстежено 10 водойм, 54 км лісосмуг, 570 км лісу, колодязі та ями.

Сергій Котига зауважив, що планується продовжити обстеження лісових масивів.

Перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін наголосив, що  розкриття даного злочину перебуває на контролі керівництва Нацполіції України. Він також повідомив на даний момент працівники поліції встановили двох осіб, які можуть бути причетними до зникнення дівчини. 

Заслухавши звіти поліцейських, В’ячеслав Аброськін доручив продовжувати пошукові заходи, розширюючи територію їх проведення.

«Координуйте роботу у цьому напрямку з іншими відомствами, військовослужбовцями та рятувальниками, активно долучайте до неї дільничних офіцерів. Ми маємо отримати інформацію, яка допоможе розкриттю даного злочину», - зазначив він.

Нагадаємо, в рамках робочого візиту на Кіровоградщину перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін зустрівся з мамою зниклої на Кіровоградщині Діани Хріненко.

Відділ комунікації поліції Кіровоградської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux